Wijvenweek: goed advies noodzakelijk

Ha! Voor als het nog niet duidelijk was dat B een meisje is, B is gek op shoppen. Maar er moet wel iemand mee. Want in mijn eentje vind ik er niets aan en kan ik het ook niet zo goed eigenlijk. Ik heb hulp nodig en niet alleen als klankbord maar ook om mij kleding aan te raden die ik zelf nooit zou aantrekken. En dan natuurlijk geweldig staat, waarna mijn dank zeer groot is. Ik heb twee van zulke vriendinnen, dus mag wel zeggen dat ik rijkelijk bedeeld ben. En nodig heb ik ze want ben een stuk dunner geworden en door het sporten ziet het ook al weer anders uit. Niet zo heel erg opvallend hoor maar getailleerde blousjes van maat 44 staan nu heel erg raar. En broeken zakken van mijn bips. Nu heb ik daar in eerste instantie een simpele oplossing voor gekocht nml. een riem. Maar dat helpt niet als je door de douane moet. Nee, echt niet. Stelt u het zich zelf maar voor. Eenieweej, dus ook nieuwe broeken nodig gehad. Dus flink ingeslagen de afgelopen tijd. En nu gemerkt dat er verschil zit tussen meiden met wie ik ga winkelen. Zo was ik eens met een van de twee eerdere genoemde dames in een hippe shop en die zei toen ‘je mag wel een maatje kleiner, een shirt met die tekst mag wel een beetje slutty zitten’. Kijk, daar kan je wat mee, toch? Maar was laatst in een grote stad aan de winkel met een andere dam en die zei;‘oh, dat is een leuk t-shirt, ik heb er ook zo een in maat M dus zal jij maat L nodig hebben’. Kijk, dat helpt dus niet he? Maar ze heeft zichzelf ermee want die mag dus nooit meer mee.

Dit is een postje in het kader van de wijvenweek. Klik op wijvenblogs.be om te zien wat andere dames over dit onderwerp te melden hebben.

5 gedachten over “Wijvenweek: goed advies noodzakelijk”

Geef een reactie