Zand

Ergens in het stadje P komt een nieuwe wijk. Nu is er een grote zandvlakte die uitloopt over het voetpad. Daarom heb ik vandaag geoefend om op zand te lopen. Erg handig voor komend weekend dacht ik nog. Helaas is het stukje niet zo groot dus ik liep steeds heen en weer en daarmee in de gaten. Niet dat ik dat merk, ik negeer mensen uit stadje P meestal maar nu werd ik aangesproken door 1 exemplaar met een pet. Je weet wel, zo eentje die ons allen past. Hoewel ik daar in dit geval aan twijvel want de man had maar een klein hoofdje hoor. Maar dit terzijde. De vraag was waarom ik zo aan het ijsberen was. Wat ik een rare term vind want waneer loopt een ijsbeer nu over zand? Maar dit terzijde. Ik kijk de man aan zeg; ik ben in training voor de Fjoertoer. Ik zie en proef dat de man met passende pet op klein hoofd geen flauw idee heeft waar ik het over heb. Dat, en het feit dat hij zei; wat?. Dat laatste gaf het dus wel helemaal weg. Dus ik zeg iets harder; de Fjoertoer, u weet wel. Maar nee, hij wist het niet. Ik raak wat geirriteerd, dat heb ik als ik te lang stil sta, en zeg ‘de FJOERTOER op TERSCHELLING!’. Verder weet ik het niet meer, ik heb hier geen geduld voor en ben verder gelopen. Eerst nog een stukje op het zand waarbij ik merkte dat het dit weekend helemaal goed gaat komen want de man met passende pet op klein hoofd kon mij niet bijhouden.

4 gedachten over “Zand”

  1. Zei je Fjoertoer ook zo onderstreept zodat hij er voor de duidelijkheid op kon klikken met zijn gummiknuppel?
    (Ik moet mmqklutq intikken om dit gepubliceerd te krijgen. Dat wou niet in één keer lukken…;-)

Geef een reactie