Dorstig

Het is wel het weer voor een flink glas limonade. Nu wil het dat B, vorig jaar, uit Portugal, heeft meegenomen poeder om limonade mee te maken. Ideaal tijdstip om uit te proberen. omdat de eerste keer een feestelijke gebeurtenis is kiezen we voor de smaak Morango. Vergis u niet, het is com vit C, vit A en ferro. Dus nog gezond ook (ROFLOL om eigen grapje, hoe triest). Het zakje heeft genoeg poeder voor de preparação van um litro Tang (zo heet het drankje). Het poeder in een fles, liter water erbij en mexa bem. Voila, aanschouw het very rode drankje. Mierzoet natuurlijk. Echt, ik had dit heel erg lekker gevonden toen ik 7 jaar oud was. Nu maak ik er 2 litro Tang van.

Vol kleurstoffen ook dus hou vooral uw ADHD gevoelige kinderen uit de buurt. Now where on the subject, hou deze kinderen ook bij mij uit de buurt. 🙂

3 gedachten over “Dorstig”

Geef een reactie