Zwarte markt

Heel lang geleden (ik denk zo rond de 10 jaar) was ik op de zwarte markt te Beverwijk. Toen heb ik besloten daar vaker heen te gaan want tis gezellig en niet zo duur. Daarbij een zeer zeker geschikte plek om keukenkruiden, olijven en verse groenten in te slaan. Dus we kunnen wel stellen dat het ruim tijd was voor een bezoek. Dat was vandaag. Het is in de tussentijd een stuk groter geworden en nog leuker dan het al was. Niet dat ik alles gezien heb want daar is het net ff te groot voor en ook best druk. Dat is oppassen want dat druk, daar kan ik niet altijd goed tegen. Het was een leuke dag, met vriendinnetje, en heb veel gescoord. Hier een korte opsomming van de prijzen:
– zak grote sojabrokken, niet te krijgen in stadje P maar wel handig om veggie sate te maken
– chineze jasmijn thee (zonder melkpoeder)
– keukenkruiden
– olijven
– kikkererwtenmeel
– 11 limoenen (had ik al verteld dat ik een fles cachaca heb gehad voor mijn verjaardag? Eenieweej, vandaar de limoenen)
– oogshaduw
– sinterklaas en verjaardagskadootjes, waarover ik niet kan uitweiden uit gevaar dat deze voortijdig ontdekt worden.

Oja, er is nu een orientaalse supermarkt. Zeer de moeite waard.

4 gedachten over “Zwarte markt”

Geef een reactie