Hobby’s

En mijn hobby’s zijn…hobby’s! Is nog niet eens zo vreemd want ik heb constant een andere hobby. Was het ooit rijstpoppetjes maken, breien (heel kort) en kleding maken. Nu is het van alles tegelijk. Dus EN kleding maken EN naar de sportschool EN hiken/biken etc. Daarbij woon ik nu in een koophuis dus mag ik van alles zelf doen! Dus nu ook DIY. En daar hoort een To Do lijst bij. Hier mijn plannetjes:
– trap schilderen
– schilderij voor woonkamermuur maken
– voordeur opleuken
– iets om de achterkamer mee te isoleren (= nu enkelglas + koud)
– houten bank voor de eetkamer maken
– kussen voor op de houten bank voor de eetkamer maken

Ik hoop hiermee de winter door te komen. (Is het al winter? Het voelt wel als winter) Maarre, wat ik ff wilde vragen. Iemand nog wat suggesties voor op mijn lijst?

5 gedachten over “Hobby’s”

  1. @me! Nog tijd over? Kan je op de terugweg meteen kruiden meenemen uit Beverwijk. 😛
    @dim. Nee, dat mag niet. Kan je zelf vast veul beter trouwens. Heb ik gezien op de foto’s.
    @truusje. Als het niet lukt bel ik G.

Geef een reactie