Ha ha!

Hele discussies over of dit nodig is in NL. Dit omdat de meeste humanisten eigenlijk al helemaal “over” de hele goddiscussie zijn en andere zaken belangrijker vinden maar toch…ik vind het leuk. En ik wil die sticker met ‘NEE, creationisme JA, Darwin’ eigenlijk ook wel hebben.

Met dank aan Sonnetje

3 gedachten over “Ha ha!”

  1. Ach ieder z’n ding zolang we elkaar maar in d’n waarde houden zal het allemaal wel loslopen. Het probleem is alleen dat de geaarde Grrrrrristen wel weer een stok weet te vinden en zich beledigd voelt door deze uiting: jammer.

  2. Sonnetje vindt ’t prima dat een ieder zelf bepaalt waar hij/zij in gelooft, maar zou het zo enorm waarderen als de Grrrrrrristenen (dank HKH) hun gedoe niet aan anderen zouden opleggen.
    ’t Is toch bizar dat ik geen abortus zou mogen plegen omdat zij er tegen zijn omdat ze ergens in geloven waar ik niet in geloof? Idem met euthanasie, homo/biseksualiteit etc. Als je ’t niet wilt of niet mag van je geloof, prima, maar laat een ander z’n eigen keuzes maken! Overigens valt mij ook vaak op dat “Heb uw naasten lief” voornamelijk geldt voor degenen die hetzelfde gedoe aanhangen…

Geef een reactie