Rare vis

Heeft u het verhaal een beetje meegekregen van die rare vis? Nee? Nou ging dus om dit exemplaar.


Leeft diep diep diep in de oceaan en heeft hele gevoelige ogen. Ja, dat raad je de koekoek. Zou ik ook hebben als ik er zo uit zie. Maar goed, hele zeldzame beelden zijn ervan gemaakt. Je moet voor zulke beelden ook enorm je best doen en speciale filmende onderzeebootjes gebruiken. En dat terwijl ik dit in de sloot achter zag drijven.


Tsss, moeilijk moeilijk hoor.

Ps. Dat in de sloot achter blijkt een Willius Radicula te zijn.

3 gedachten over “Rare vis”

  1. Goh, dat je zomaar in iemands hoofd (kop) kan kijken. Zou bij mensen ook leuk zijn, weet je gelijk waar je aan toe bent met iemand. Tenzij je alleen maar nietszeggende grijze smots ziet. Alhoewel, dan zegt dat ook wel weer wat.
    Hmm, bij mij feestlijk gekleurde kronkels denk ik. Hoop ik.
    Nicht M.

Geef een reactie