D’un Monde à L`Autre

Wetende dat veel webloggers en/of webloglezers iets met koffie hebben laat ik u het volgende weten. Voorheen stond Frankrijk niet bekend om de lekkere sterke bak om bij wakker te blijven, welnu, revolution! ze kunnen het wel. Mocht u zich, bijvoorbeeld, op een onverwacht moment vinden in het stadje Gourdon kunt u zeer beste koffie vinden bij bovengenoemd koffie tentje. Lekker sterk bakje die je in klein (espresso maatje) groot (maatje hollands bakje) of cappuccino (grote beker met alleen melkschuim erbij, blijft daarom sterke koffie) kunt bestellen. Je kunt qua koffie kiezen uit (Franse spelling want = leuker) Brésil, Guatémala, Nicaragua, Mexique, Nouvelle Guinee, Cameroen, Colombie, Costa Rica, Vénézuela, Kenya en Ethiopie. Je vind ze, met terrasje!, aan de Boulevard Mainiol en ze hebben ook T in verschillende smaakjes. En hele mooie kopjes die je ook kan kopen.

Zo, dat was mijn tip betreffende koffie in Frankrijk. Heeft u ergens in La France een lekker sterk bakje genoten laat dan weten. Ik weet namelijk nog niet waar ik volgend jaar heen ga tijdens de vakantie.

2 gedachten over “D’un Monde à L`Autre”

Geef een reactie