Mijn eerste kus

Kan nooit veel geweest zijn. Kan mij het namelijk niet herinneren. En dan bedoel ik eerste tongzoen he. Eerste kusje op de mond weet ik al helemaal niet meer.

Wel leuk was mijn eerste date met een jongen. Thierry heette hij en wij hadden verkering en zaten samen in de 6e klas van de Lagere school. En Thierry vond dat als je verkering had je dan samen dingen moest gaan doen. Daarom had hij bedacht dat het dan een goed idee was om dingen te doen met elkaar die de ander leuk vond. Hij had er goed over nagedacht want hij vond dat je elkaar dan beter leert kennen. Enfin, ik was nog nooit eerder uitgenodigd om mee te gaan naar het park om vogels te kijken. Mijn moeder keek een beetje raar toen ik vertelde wat we gingen doen maar toen Thierry zijn 2 verrekijkers liet zien mochten we naar het park. Alwaar we daadwerkelijk vogels hebben bekeken. Thierry legde uit welke vogel we zagen en welke we alleen hoorde en deed zelfs vogelgeluidjes na. Erg lief en op dat moment volslagen normaal.

Het is pas jaren later dat ik het apart begon te vinden. Ik besefte mij ook dat ik nooit meer uitgenodigd zal worden door een jongen of man om in het park vogels te kijken en dat we dan ook daadwerkelijk vogels gaan kijken.

6 gedachten over “Mijn eerste kus”

  1. Volgens mij is het te laat om je te redden maar goed, Steve kan het altijd nog proberen!

    Mijn eerste echte kus…toen was ik verkleed als Kerstman en opeens in een donker hoekje kreeg ik mijn eerste echte zoen. Liep de hele avond te glunderen maar niemand zag het gelukkig omdat ik een baard droeg.

Geef een reactie