Nog iets waar ik blij van word

Vroeger, toen ik net uit huis was, kookte ik zoals mijn moeder. Dat betekend vaker aardappelen in de week, zeg 5 keer per week. In die tijd was er ook een serie op tv die zo rond bereiden van eten tijd werd uitgezonden. Hercules, een bijzonder afleidende serie waardoor de aardappelen met enige regelmaat aanbrandde. Ik heb dat later opgelost door vaker rijst en pasta te eten. Die dan soms wat doorgekookt was maar dat had ik er voor over.
Wel jarenlang gedacht dat ik toch niet zo’n keukenprinses was dan ik gehoopt had. Dat blijkt echter alles mee te vallen. Zo kan ik u vertellen dat ik nooit aangevallen ben door mijn eigen eten.

Het feit dat Steve lacht als mijn tante To zie ik als een extraatje.

Met dank aan Alexander die het op zijn site heeft gepost waardoor ik het kon vinden.

2 gedachten over “Nog iets waar ik blij van word”

Geef een reactie