Iets waar ik om moet wenen

Kom op zeg, ik heb wel weer genoeg gejankt dit jaar. Het is bijna kerst en volgend weekend begint 2011 alweer. Vooruit kijken is het motto vandaag.
Vooral naar morgen want dan kerstbrunch bij paps & mams. Lekkor!

Geen idee of ik morgen tijd heb (lees: zin) om te bloggen. Daarom nu alvast een kerstfoto.


Spinner onder de kerstboom. Goed voornemen voor komende tijd is ook eens foto’s maken van Rommel. Die komt er maar bekaaid vanaf met zo’n sletterige aandachtvragende KUKA in huis.

5 gedachten over “Iets waar ik om moet wenen”

  1. Het lijkt me een goeie deal om het wenen voor de rest van het jaar te weren. Volgend jaar krijgen we ongetwijfeld weer een nieuwe voorraad die mag opgebruikt worden naar eigen goeddunken. *zucht* Het goede nieuws is dat je – indien gewenst – de overschot kan overzetten naar de volgende jaren. En dat opgebruiken geen noodzaak is 😉

    Fijne kerst voor jullie! Geniet ervan.

Geef een reactie