15 jaar

Het vandaag 15 jaar geleden dat mijn lief aan mij vroeg of ik zijn verkering wilde zijn. Daar ik dacht dat hij een grap maakte moest ik er erg om lachen maar hij was bloedserieus. Nadat ik mijn verontschuldigingen had aangeboden vanwege het misverstand heb ik ‘ja’ gezegd. Sindsdien zijn we bij elkaar.

Ik wilde geweldig koken op deze dag maar heb helemaal geen zin en puf om boodschappen te doen. Dus ik maak iets met wat er in huis is. Het wordt een kerriesoepje met spinazie vooraf en een spinazie-vegetarisch gehakt pastry als hoofdmaaltijd. Met een raketje als toet. Nou, asl dat geen feest is dan weet ik het niet meer. 😉

9 gedachten over “15 jaar”

  1. Hm, dat jubileum had u met de uwe ook nog a.s. hobbelend op 'n platte kar richting het fraaie natuurgebied op den zandhoop kunnen vieren. Tegelijk met de 40e jaardag van je alweer-15-jaar-nicht-van-de-kouw-kant!

Geef een reactie