Meds onderweg deel 1

Mijn medicijnen moeten koel bewaard worden. Voor onderweg heb ik daar een heel kek koeltasje gekregen. Daar zit een koelelement in welke je ook kan gebruiken als je door je enkel bent gegaan. Die laat ik bevriezen in de vriezer, plak het dan in het tasje door middel van klittenband en dan kan ik zes uur lang mijn drugs koel houden.

Rekent u even mee? Ik ben in een uur op Schiphol, dan anderhalf uur voordat de vlucht gaat, deze ging redelijk op tijd dus dat viel mee. De vlucht duurt drie en een half uur. Aangekomen ben ik binnen een half uur in het bezit van mijn bagage. Dan is het nog een kwartier tot een half uur wachten tot iedereen er is en het busje naar het hotel gaat. Deze rit duurde een half uur. Kwartiertje bij het inchecken en dan ben ik zeven en drie kwart uur verder. Dat is een uur en drie kwartier langer dan de zes uur die mijn meds koel gehouden worden in het tasje. Ik merkte dat het koelelement nog grotendeels bevroren was en ging er daarom vanuit dat het allemaal goed was. Het zal wel zo zijn dat ze zes uur kunnen garanderen maar dat je daarna op jezelf bent aangewezen.

Dit jaar gaan we met de auto naar Frankrijk. Dat duurt langer dan zes uur. Zelfs langer dan zeven uur en drie kwartier. Goede voorbereiding is het halve werk en daarom ben ik daar al weer even mee bezig. Zal ik u daar morgen, of overmorgen, meer over vertellen?

3 gedachten over “Meds onderweg deel 1”

Geef een reactie