Project shirt naar rok

Dames en heren, ik ben er weer. Even. Of voor wat langer maar in ieder geval vandaag. Ging een beetje beroerd met mij afgewisseld met wel goed tot heel prettig zelfs. Daar tussenin had ik nergens zin in of juist wel maar dan had dat niets met bloggen of internet van doen. Zoals dit projectje waar ik dan wel weer foto’s van gemaakt heb om met jullie te delen.

Het betreft een shirt welke ik ooit in Frankrijk heb gekocht. Het is gemaakt van polyplasticzweetmehetongangsetyleen. Geen idee waarom ik het nooit aan had. Het motiefje vind ik echter wel erg leuk, daarom had ik het gekocht natuurlijk, dus ik moest er wat mee. Gelukkig heb ik een goede schaar voor stof en een woeste naaimachine en kon ik ermee aan de slag. Ik heb knipperdeknip gedaan en volgens de beproefde naaierdenaaimethode een tunneltje erin geprutst en nu is het een rokje geworden.

Niet voor nu, want te warm, maar voor in de herfst. Over een maillot, panty of legging. Stoere boots eronder en klaar!

5 gedachten over “Project shirt naar rok”

Geef een reactie