Wat denkt u?

Fifty shades of Grey. Wel lezen of niet lezen? Ik hoor er hele slechte berichten over. Het woord ‘bollocks’ is gevallen aan de overkant van de sloot (aka. the UK) en daar word ik heel nieuwsgierig van. Tevens krijg ik het gevoel dat ik iets mis. En aangezien ik hier toch niet zo veel doe (aka. writers block) kan ik net zo goed een hutboek van iemand anders lezen.
Maar, gooit u vooral uw mening in de strijd. Hoor ik graag.

3 gedachten over “Wat denkt u?”

  1. Mmmm…moeilijke vraag…het feit dat het boek al meer dan een miljoen keer verkocht is zegt me vrij weinig en ik ben ook geen vrouw dus ook niet echt de doelgroep als ik het goed begrepen heb.

    Maar ik waardeer jouw mening, dus waarom lees jij het niet en dan horen we wel van jou of het de moeite waard is of niet.

  2. Als jij ze nou es gaat lezen, en dan op je blog laat weten of anderen dat ook moeten gaan doen, is Sonnetje weer blij met je! 🙂 Ze ziet net dat ze slechts 9 euries per deeltje zijn bij de bolleninternetwinkel, en dat nog wel in 't engels. Good luck!

Geef een reactie