Dubbele knoop


Laatst was er weer eens markt in het dorp. Er wordt beweerd dat er elke week markt is maar ik ben er niet altijd bij. Daarom kan ik niet vertellen dat dit daadwerkelijk een wekelijks terugkerend ritueel  is. Maar op deze betreffende dag was er wel een markt, ik weet het zeker, want ik heb er een lekker zacht stofje gekocht. Ik voelde eraan, dat had ik niet moeten doen, en daarna heb ik het gekocht, want dat krijg je ervan als je met je tengels aan een lekker zacht stukje textiel zit. Het volgende probleem laat zich raden want wat moet ik met dat stofje doen? Gelukkig heb ik, net als jullie, internet en ben ik gaan zoeken. Al surfend kwam ik op een pagina die handelt over het vrijlaten van konijntjes. Daar ben ik helemaal voor. 
Lang verhaal korter maken, mag ik u voorstellen aan Henry? Het enige knijn, dat ik ken, met een dubbele knoop. 

Eén gedachte over “Dubbele knoop”

Geef een reactie