Scheren

En dan gaat B nu eens ff lekker zeuren. Over vrouwendingen. Niet dat B het idee heeft dat hier erg veel vrouwen langskomen maar toch. Who cares? En het is mijn weblog anyway.
Dus! Vrouwending. Het scheren van de benen. Waarom daar over zeuren? Nou, het mislukt altijd. Is het niet door mijn onhandigheid dan is het wel als gevolg van externe factoren. Zoals muggenbulten, drank of blauwe plekken als gevolg van het kratrekje op het winkelwagentje in combinatie met eerder genoemde onhandigheid van uw weblogger (bloeden joh! Liep zo mijn schoen in). Overigens zijn muggenbulten ook een goede reden om het scheren nog wat uit te stellen. Want open wonden zijn niet erg charmant. Dit zijn van die dingen waar B geheel van uit haar, lange, broek springt. Want B wilt in haar vrije tijd haar nieuwe hoerig korte rokje aan en dan zonder harige pootjes eronder. Enfin, vandaag gemerkt dat als het dan een keer lukt dat scheren. Zonder grote ongelukken bedoelt B. Dan zitten er wel allemaal rode muggenplekjes op de benen. Hoe irritant!

Gelukkig zit het weer wel mee.

7 gedachten over “Scheren”

  1. Hm, hier regent en onweert het gewoon hoor. Maar dat merk je zo wel, aangezien je onderweg bent hiernaartoe.

    Maar eh… die wielrenners… zullen dat echt bikkels zijn en WAXEN die wellicht??? Auw…

  2. volgens Sjaak (fanatiek wielrenner) scheren ze ‘gewoon’ hun benen. Ik ben erop tegen: niets lekkerder dan een harig mannenbeen. Ook bij vrouwen vind ik scheren trouwens onzin en je blogje onderstreept mijn gevoel. Maar ik weet dat ik makkelijk praten heb met vrijwel haarloze benen…

  3. Niets heerlijker dan fietsen met geschoren benen. Als ze bruin zijn en een met een beetje olie zijn ingesmeerd staat dat zó goed; dat scheelt een tandwiel met het klimmen. Rationele verklaringen zijn dat het makkelijker masseert en bij schaafwonden na valpartijen je alvast de haartjes kwijt bent. Echte reden: het stáát gesoigneerd (vrij naar Tim Krabbé).

    Voor de gelegenheidsscheerder volstaat een tube ontharingscrème met spatel (nee dat brandt he benen niet weg). Voor het onderhoud gebruiken ze gewoon een scheersetje.

Geef een reactie