Computerfood

Laatste keer dat het zonnetje zo hard scheen was ik in Zuid Limburg. Aan de wandel. En daar vond ik een buurtsuper met een zeer uitgebreid assortiment. Dit riep wel wat vragen op. Nu ben ik oud genoeg om te weten wat PTT is maar, lieve lezers en medebloggers, help me out: Computerfood? WTF?

10 gedachten over “Computerfood”

  1. @Martijn, lijkt mij jakkiebah, dan vind ik de optie van @Marjolijn toch wat smakelijker. @Sjoerd. In Banholt, aan de Dalestraat. Het was een hele mooie wandeling, van Mheer door een stukje België, dan langs Herkenrade naar Banholt en vanuit daar terug naar Mheer voor koffie met vlaai. Lekker hoor! Kom ik nog een keer doen.

  2. Ik zeg: BIER!
    Bier? ja, bier is namelijk binair; net zoals computers.
    Waarom? Nou, bekijk een blikje bier van boven en je ziet een "nul". Bekijk 'm van de zijkant en je ziet een "een", dus is bier binair en gaat dus uitstekend samen met computers. Bovendien is een biertje gelijk aan een boterham, dus voedsel.
    Ik zeg: BIER!

Geef een reactie