Project: Kattentrap

Grote projecten moet je samen doen en daarom is dit een plan welke ik samen uitvoer met mijn vader, de timmerman. Het eerste deel van het project was bepalen wat voor trap het moest worden. Hoe groot de treden en hoe en op welke afstand de treden aan de paal bevestigd moeten worden. Het tweede deel, de aanschaf van de spullen, is ook al gebeurd. Paps heeft, verrassing, de plankjes op maat gezaagd en groeven in de paal gefreesd. Nu is het mijn beurt. De onderdelen moeten een verflaag. Of twee. Of drie. Dat moet ik zelf bepalen en dat zal ik doen tijdens de werkzaamheden.

Jammer is wel dat het nu zo koud is buiten dat de katten niet de deur uit te krijgen zijn. Al dat veranderd, natuurlijk, als de mooie kattentrap tot hun beschikking is. Denk ik.
NOT!

Nog meer kattentrappen kunt u hier zien. Heel creatief allemaal. 

3 gedachten over “Project: Kattentrap”

Geef een reactie